Pamukkale Hemofili Derneği Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı

30 Ocak Pamukkale de Pamukkale Hemofili Derneği bölgesel bilgilendirme  toplantısı düzenlemiştir. Toplantıya Dernek baskanimiz Doç. Dr. Yılmaz AY, yetişkin hematolojiden Prof. Dr. Nil GULER, Pediatri hemotoloji doktoru Dr. Ögrt.Üyesi Selin Yakarışık, fizik tedavi ve rehabilitasyon Anabilim  dalından  Prof. Dr. Emine Aslan, Dr. Fatih Tekin, ve diş hekimi Dr. Ögr.Üyesi Yıldırım Erdoğan hemofilikleri ve aileleri bilgilendirmek amaçlı eğitim vermişlerdir.  Hemsilerimizden Fadime Fişek, Sevgi ÇİFTÇİ Vve pediatri hematoloji servisi hemşireleri de sel infüzyon eğitimi vermişlerdir. Gün boyu çocuklarımıza palyoço ve çeşitli etkinlikler yaptırarak ailelerinin rahat eğitim alması sağlanmıştır. Eğitimi 66 yetişkin 20 çocuk hemofilik ve yakını katılmıştır.