HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

PAMUKKALE HEMOFİLİ DERNEĞİ

Kuruluş Tarihi: 01.09.2010

Pamukkale Hemofili Derneği  1 Eylül 2010 tarihinde Denizli’ de kurulmuştur. Derneğimiz Kasım 2010’ da  Hemofili Dernekler Federasyonuna katılmıştır. Pamukkale Hemofili Derneği, kuruluşunu tamamladıktan sonra ilk olağan genel kuruluşunu yapmış ve hemofili hastaları ve yakınlarına eğitim toplantısı düzenlemiştir. Derneğin kuruluş amacı; Denizli İl ve çevre illerde yer alan hemofili hastaları ve yakınlarına bilimsel destek vermek, hemofili ile ilgili sosyal ve bilimsel aktiviteler düzenlemek, sağlık sorunlarında yanlarında olmaya çalışmak, tıbbi personel ve toplumun bilinçlendirilmesini sağlamaktır. Derneğimiz, amaçlarına uygun çalışmalar yapmak ve üye sayısını arttırarak daha güçlü bir dernek haline gelmeyi, İlimizde hemofili yaz okulu veya kampı düzenlemeyi ve üyesi olduğu Hemofili Dernekleri Federasyonu ile bilimsel çalışmalar yapmayı hedeflemektedir. Kurulduğumuz günden bu güne 32 hastası ve 85 üyesi ile derneğimiz sadece bir dernek olmanın dışında hemofili aileleri ile birlikte bir bütün olup, tam bir aile olmayı da başarmış durumdadır. Şu anda aşağıdaki adreste faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kervansaray Mahallesi  3040 Sokak  No: 11 Kat:  5 Pamukkale / DENİZLİ
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi